Van den Heuvel zorgt voor verbinding

Van den Heuvel zorgt voor verbinding.


Iedere dag maken we nieuwe verbindingen. Mensen worden dan aangesloten op belangrijke levensbehoeftes, zoals water, energie en telecom. Dit jaar doen we een stapje extra. Vanuit onze kerstgedachte voor de medemens, gaan we zorgen voor een verbinding, waar een groot verlangen naar is. De helft van alle 75-plussers in Nederland kampt met eenzaamheidsgevoelens. Dat zijn maar liefst 950.000 ouderen die de verbinding met anderen mensen missen. Stichting met je Hart organiseert structurele ontmoetingen in lokale horeca, waardoor waardevolle verbindingen en nieuwe vriendschappen ontstaan. Wij gaan deze stichting ondersteunen, waardoor twee nieuwe wijkteams in Amsterdam-West en Oud-Zuid een vliegende start maken. Zij gaan direct aan de slag met de organisatie van de eerste z.g. stamtafelontmoetingen voor deze ouderen.  


Op 23 november heeft er een ā€˜warmeā€™ overdracht plaatsgevonden van onze donatie, door Roselotte van den Heuvel (Ambassadeur Van den Heuvel foundation) aan AimĆ©e Romme (directeur Stichting met je hart) en Renske Mulder (projectcoƶrdinator Stichting met je hart). Fijn om in deze dagen te mogen werken aan een verbinding die mensen warmte brengt en een beetje extra geluk.

Links: Roselotte van den Heuvel, ambassadeur Van den Heuvel Foundation Rechts: Renske Mulder (projectcoƶrdinator Stichting met je hart)

ā¬‡