Wij brengen energieVan den Heuvel helpt netbeheerders. We zorgen ervoor dat energie veilig en snel op de juiste plek komt. Daarvoor ontwerpen, bouwen en onderhouden we laag-, midden- en hoogspanningsinstallaties. Ook leggen we de bekabeling aan bij onder meer industriële complexen en zorginstellingen.


Onze kennis en ervaring is breed. We hebben talrijke bijzondere energieprojecten in ons portfolio en werken ook voor opdrachtgevers die op alternatieve en duurzame manieren energie opwerkken.


We verdelen onze werkzaamheden in vier segmenten :


Wil je meer informatie over onze service voor bekabelings- en energieprojecten? Neem dan contact met ons op.


Kabels

Van den Heuvel verzorgt de aanleg van laag- en middenspanningskabels. We werken in een spanningsrange van 1 tot 150 kilovolt. Ook onderhouden we bestaande infrastructuren, brengen we wijzigingen aan in netwerken en verwijderen we oude kabels. Schakel ons ook in voor de engineering, de aanleg en het onderhoud van openbare verlichting en windmolenparken. En we zijn specialisten in turn-keyprojecten waarmee we je volledig ontzorgen.

Windparken

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van parkbekabeling voor windmolenparken in Nederland. In veel gevallen maken we hierbij gebruik van een ploegtechniek om de impact van aanleg voor mens en milieu tot een minimum te beperken.

MS/HS-Stations

Door inzet van onze eigen tijdelijke trafostations zijn we in staat om MS/HS-stations te vervangen of renoveren zonder dat de energielevering in het geding komt. We bouwen en ontwikkelen onze eigen noodstroomvoorzieningen volgens de specificaties van onze opdrachtgevers.

Het Energiehuis

Vanuit het Energiehuis bouwen wij onze eigen (nood)transformatorstations, organiseren we de plaatsing en zorgen we voor ongestoorde intakking in het net. Ook onderzoeken en testen we hier defecte kabels. Bovendien hebben we op deze plek de opslag van hoogspanningskabels ingericht, zodat we direct kunnen handelen bij de uitval van verbindingen.

Openbare Verlichting

Licht in de duisternis. Al ruim 40 jaar engineeren, onderhouden en vernieuwen we de openbare verlichting voor diverse gemeentes en andere opdrachtgevers. Van het ontwerpen van een nieuw lichtplan tot het oplossen van calamiteiten, volledig ontzorgen is waar onze kracht ligt.