Unieke opslag & kenniscentrum voor energie en waterOntzorgen op het meest kritische moment. Van den Heuvel is specialist in het verhelpen van calamiteiten. Veel grote netbeheerders bouwen en vertrouwen op ons als het aankomt op het oplossen van acute problemen in (afval)waterleidingen en energienetten. Door jarenlange ervaring en een organisatie die ingericht is om direct onze opdrachtgevers te voorzien van raad en daad hebben we een naam opgebouwd waar we trots op zijn.

Met het oog op de toekomst en vol ambitie zet Van den Heuvel in op de thema’s energie en water. Hieraan geven we vorm met een kenniscentrum op onze hoofdlocatie in Heesch. Het centrum bestaat uit het Leidinghuis en het Energiehuis. In multifunctionele ruimtes leiden we onze medewerkers op in de verschillende vakgebieden en organiseren we workshops voor onze opdrachtgevers. Ook ontwikkelen we hier nieuwe uitvoeringsconcepten en is er plaats voor het assembleren van producten. Bovendien hebben we een gezamenlijk warehouse voor de opslag van reparatiematerialen ingericht.

Het Leidinghuis

Het leidinghuis is een uniek concept waar nu al meer dan twintig leidingnetbeheerders aan deelnemen. Met meer dan 900 artikelen op voorraad zijn we in staat om de meest voorkomende leidingcalamiteiten snel te repareren. Door deze gezamenlijke vorm van storingsvoorraadbeheer reduceren we niet alleen de maatschappelijke kosten. We kunnen ook gemakkelijk kennis bundelen en uitwisselen. Op basis daarvan ontwikkelen we innovatieve nieuwe concepten.

Consignatiedienst

Voor diverse opdrachtgevers hebben wij storingsdiensten opgezet. Iedere consignatiedienst is maatwerk, voor de een is enkel het 24/7 beschikbaar hebben van materialen voldoende. Andere partijen kiezen ervoor om door ons full-service ontzorgt te worden in het geval van een calamiteit. We zijn in staat om landelijke dekking van vakmensen, materiaal en materieel te bieden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze samenwerkingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.