Wij zorgen voor een veilig gasnetwerkEen groot deel van Nederland vertrouwt iedere dag op gas. Een warm huis en een warme douche zijn voor velen een vanzelfsprekendheid. Hoewel er weliswaar een energietransitie plaatsvindt is dit op veel plaatsen nog afhankelijk van een goede gasvoorziening. Wij dragen met nieuwbouw en renovatie dagelijks bij de instandhouding van het gasdistributie- en transportnet van Nederland.


Sinds jaar en dag hebben wij de kennis en kunde in huis om gasleidingnetten te engineeren, aan te leggen én te onderhouden. Van kilometers transportleidingen in het buitengebied tot huisaansluitingen in een woonwijk. Wij zorgen voor een betrouwbaar leidingnet. Ook de renovatie van een gasstation in een monumentaal pand verzorgen we tot in de puntjes.


  Infrastructurele projecten voor gasleidingen

  We zijn een ervaren partner bij de aanleg van gasleidingnetten. We voeren onderhoud uit en wijzigen of saneren complete leidingnetwerken. Voor deze werkzaamheden gelden de volgende specificaties:

  • Diameterrange: 1,5 cm tot 1,5 m
  • Leidingmaterialen: PVC, polyethyleen (PE),
   ​​​​​​​gietijzer, staal en asbestcement (AC)
  • Drukrange: 100 mbar tot 80 bar
  Gasstations

  Het plaatsen van nieuwe en het renoveren van bestaande gasstations behoord tot één van onze specialiteiten. Ook plaatsen en installeren wij biogasstation. Het renoveren van (kritische) bestaande knooppunten is voor ons dagelijks werk. Daarbij is het waarborgen van een ongestoorde gaslevering uiteraard een van de uitgangspunten.