Vooruitstrevend familiebedrijf ​​​​​​​sinds 1956

Ons familiebedrijf startte in 1956 met de aanleg en montage van telecomnetten. Anno nu werken ruim 800 medewerkers dagelijks aan infrastructurele projecten voor water, energie en telecommunicatie in heel Nederland.


In elke fase denken we mee met de opdrachtgever. Van het uitwerken en engineeren van de projecten tot en met de nazorg. We hebben alle disciplines in huis, leiden mensen op en passen waar mogelijk innovatieve technieken toe.


Met het Leidinghuis en Energiehuis bieden we een uniek concept voor technische ontwikkeling, onderhoud, storingsafhandeling en materiaal warehousing. Een samenwerking die garant staat voor optimale ondersteuning, kennisdeling en vernieuwende ideeën.

Innovatieve technieken voor veiligheid

Een van onze expertises is het toepassen van aanboor- en afstoptechnieken voor alle typen leidingen. Hiermee creëren we veilige situaties bij het onderbreken van leidingen en opheffen van storingen.


Leidinghuis en Energiehuis voor netwerkbeheerders

Integratie en samenwerking in de keten biedt onze opdrachtgevers optimale service. Vanuit die gedachte ontwikkelden we een uniek concept op onze hoofdlocatie in Heesch.


We beheren specifieke materialen van onze netbeheerders in het Leidinghuis en Energiehuis. Zo kunnen we snel en adequaat handelen bij calamiteiten. En door gezamelijke warehousing besparen we kosten in de keten.


Voortrekker van
duurzaamheid

Duurzaam werken in de bouwsector: Van den Heuvel bewijst dat het kan. Manager bureau-ondersteuning Marco Bervoets legt uit hoe we dat aanpakken.