Leidingtechnieken voor de industrieOnze industriële opdrachtgevers zijn onder meer beheerders in de chemische en petrochemische sector, grootinstallateurs van procesinstallaties en terreinbeheerders van netwerkinfrastructuren. Voor deze opdrachtgevers voeren we uiteenlopende projecten uit.


Denk aan de onder- en bovengrondse aanleg van alle soorten leidingen voor gassen en vloeistoffen. Maar ook aan het aanleggen en installeren van meet- en regelinstallaties, en het engineeren van leidingnetwerken.Wil je meer informatie over onze leidingtechnieken of heb je een technische uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op.


Leidingaanleg

Het aanleggen van leidingen behoort tot onze specialiteit. We hebben een ruime ervaring in de aanleg van alle soorten leidingen. Ook leidingnetten op (petro-)chemische installaties zijn ons niet vreemd. Zo zijn wij bijvoorbeeld dagelijks werkzaam bij TATA-steel. Het aanleggen, repareren en onderhouden van boven- èn ondergrondse leidingen is een van onze grootste passies.

Koud snijden

Verspanen in een ATEX-omgeving? Bituumbeklede stalen leidingen in één gang doorhalen? Onder water verbreken? Dit is voor ons een koud kunstje. Met behulp van onze hydraulische koudsnijdsmachines kunnen we een breed scala aan leidingmaterialen explosie veilig èn zuiver zagen. Deze techniek is inzetbaar op leidingdiameters tot en met DN1400.

Leidingcoating aanbrengen ​​​​​​​en repareren

Een goed geconditioneerde coating zorgt voor veiligheid en een lange levensduur van de leiding. Onze gecertificeerde vakmensen brengen een nieuwe coating aan of repareren de bestaande. Ook adviseren we over de beste toepassing van bekleding voor kathodische bescherming van de leiding.