Nieuwe opdracht Alliander

Mooie nieuwe opdracht van Alliander

Het zal niemand meer ontgaan, maar door de groei van zon- en windenergie en een steeds grotere vraag naar elektriciteit moet het netwerk flink worden uitgebreid. Alliander heeft hiervoor 6 grote gebieden aangewezen om deze werkzaamheden door aannemers uit te laten voeren. Niet alleen voor de aanleg van nieuwe verbindingen, maar ook om het engineeringsdeel daarvan mee op te pakken. Van den Heuvel Infrastructuur voor Water & Energie is het gelukt om het deel in het Gelderse Achterhoek te winnen.

Met dit 12 jarig contract hebben we een mooi voorruitzicht en continuïteit voor de toekomst. Samen met 4 andere aannemers gaan we in deze 6 gebieden in totaal 4500 km aan nieuwe kabels leggen en 1600 transformatorhuisjes plaatsen.

Afgelopen vrijdag was er bij Alliander een feestelijk tekenmoment, samen met de andere genomineerde aannemers. Een mooie aftrap van dit contract, waarbij we intensief met Alliander gaan samenwerken voor de uitvoering van de grootste aanbesteding uit haar geschiedenis. Er is geen tijd te verliezen, maandag 26 juni is de Kick-off en gaan we direct aan de slag.

#Heuvelgroep #Alliander #meerwerkmaken #energietransitie #gelderland