Overhandiging 130 verwenpakketten

Van den Heuvel Foundation steunt Stichting Buddyhulp

Inmiddels een goed gebruik binnen onze organisatie om ook met de feestdagen aandacht te schenken aan mensen die het moeilijk hebben in deze tijd. Roselotte van den Heuvel, ambassadeur Van den Heuvel Foundation, heeft zich weer georiënteerd op mogelijke doelen, waarbij we dit jaar zijn uitgekomen bij de Stichting Buddyhulp.

Een mooie stichting die werkt met vrijwillige buddy’s die gekoppeld worden aan mensen die het even nodig hebben. Dat kunnen mensen zijn die ernstig ziek of eenzaam zijn, of om welke reden dan ook even buiten de samenleving zijn komen te staan. Een buddy helpt de cliënten vrijwillig, kosteloos en doelgericht. Het motto is dan ook: samen vooruit!

Op dinsdag 13 december was het moment aangebroken om onze donatie over te dragen. Door Roselotte van den Heuvel zijn 130 verwenpakketten overhandigd aan de bestuursleden Marcel Ploegmakers, Henk Engel en Marijke Rombouts van deze stichting.

Marcel Ploegmakers; “Het initiatief van de Van den Heuvel Foundation is een prachtige en welkome verrassing voor onze vrijwilligers en cliënten. Juist in deze tijd hebben zij het vaak extra moeilijk en dan maak je met deze extra aandacht al een groot en positief verschil. Ook biedt het de kans om onze vrijwilligers te bedanken voor al hun werk en energie om mensen voorruit te helpen”.

Roselotte van den Heuvel; “Het was weer een mooi moment om te ervaren hoe we als organisatie ons steentje bij kunnen dragen en mensen een beetje vreugde en geluk kunnen brengen. Volgende week worden de pakketten verdeeld en ik weet nu al dat het voor hen een onwijs leuke verrassing is voor de feestdagen!”.

Officiële overhandiging van het eerste pakket aan de bestuursleden van de stichting.

Van links naar rechts: Marcel Ploegmakers, Henk Engel, Marijke Rombouts en Roselotte van den Heuvel.

Het Van den Heuvel team aan het werk, waarbij we niet alleen iets geven maar op deze wijze ook een 'verbinding’ hebben met het doel.

De verwenpakketten.