Samenwerkingsovereenkomst SION

Mooie langjarige overeenkomst getekend voor het gebied SION!


Sion is een samenwerkingsverband tussen Liander en Vitens voor de gezamenlijke aanleg en vervanging van netwerken voor gas, water en elektra in de gebieden Friesland, Flevoland, Hilversum en Gelderland. Vanuit een Europese aanbesteding heeft SION 4 partijen geselecteerd waarmee zij voor de komende 8 jaar een strategische samenwerking aan wil gaan om deze voorzieningen duurzaam en efficiĆ«nt aan te leggen. Van den Heuvel ontving de opdracht voor het gebied Flevopolder en Hilversum. Samen met onze opdrachtgevers en de aannemers van de overige gebieden werd 1 juni de handtekening gezet en een toost uitgebracht. Marike Bonhof van Vitens, Frits Wolters van Liander en Geert van den Heuvel zette daarbij de handtekening op de plaquette van ons gewonnen gebied. Het officiĆ«le moment om de aan de slag te gaan in een regio met een grote bouwambitie.  

sleep mij

Afbeelding 1: Het officiƫle tekenmoment; Links Marike Bonhof namens Vitens, midden Geert van den Heuvel en rechts Frits Wolters namens Liander.


Afbeelding 2: Met enthousiasme ontving het team Van den Heuvel de plaquette van haar nieuwe gebied, we kunnen aan de slag.


Afbeelding 3: De samenwerkers binnen Combi SION; Liander, Vitens, Van den Heuvel (Flevopolder en Hilversum) CCN (Baas/Hak voor Friesland NO-Polder), Van Vulpen (Gelderland Zuid) en Trinitas (Van Gelder/Voskuilen/Baas voor Gelderland Oost) gaan samen de uitdaging aan.

ā¬‡