Van den Heuvel ondersteunt Stichting Anne-Bo


Een inspirerend gesprek met Annemieke van de Wouw die zich met haar Stichting Anne-Bo inspant voor kansengelijkheid voor meisjes om hun dromen voor de toekomst te kunnen verwezenlijken. Waar de (financiële) mogelijkheden ontbreken en in gezinssituaties/culturen waar het doorstuderen van meisjes niet vanzelfsprekend is, biedt deze stichting op veel vlakken hulp.

Na het plotselinge overlijden van haar eigen studerende dochter Anne-Bo, is Annemieke van de Wouw deze stichting, die de naam draagt van haar dochter, gestart. Met deze blijvende herinnering is Annemieke een bruggenbouwer en bevlogen inspirator om deze meisjes de helpende hand te bieden.


Woensdag 14 april was Annemieke te gast op ons bedrijf waar Roselotte van den Heuvel als ambassadeur van onze maatschappelijke projecten, de financiële toezegging bezegelde. Wij zijn verheugd om als Van den Heuvel ons steentje bij te kunnen dragen aan eerlijke kansen en een mooie toekomst voor deze doelgroep. Om kennis te nemen van de activiteiten van deze stichting ga naar www.stichtinganne-bo.nl